Monday, 17 April 2017

KERETA SEWA PERODUA MYVI

KERETA SEWA PERODUA MYVIAUTOMATIK
MYVI LAGI BEST
1.3CC
TINTED
BERSIH 
WANGI
HARGA BERPATUTAN
JIMAT MINYAK 
AIRCOND SEJUK
BOLEH JALAN JAUH
BANYAK PILIHAN
KERETA BARU


Kereta Sewa Myvi Lagi Best


 Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri dari jenis Kereta Sewa Perodua Myvi. Kereta yang baru, bertransmisi automatik dan 1.3cc. 

Kesemua kereta sewa perodua myvi kami di tinted bagi keselesaan pelanggan. Disamping itu, kami sentiasa pastikan kereta di selenggara dengan baik, dalam keadaan bersih dan wangi sebelum memberi sewa kepada pelanggan. 

Banyak Pilihan
Kami mempunyai lebih 20 buah kereta dari model Perodua Myvi ini, Justeru itu, para pelanggan boleh memilih mana-mana kereta Perodua Myvi mengikut kehendak anda. 

Untuk perjalanan yang jauh, kereta sewa perodua myvi ini amatlah menjimatkan minyak, dan selesa sekali. Untuk pengetahuan anda juga, Kereta Sewa Perodua Myvi adalah kereta yang paling laris dan yang paling banyak berada di atas jalan raya di Malaysia ini. 

kereta sewa perodua myvi 
Kesemua kereta sewa perodua myvi kami di servis menggunakan minyak pelincir yang terbaik, Kami sentiasa memastikan kereta sewa myvi kami dalam keadaan terbaik untuk di sewa. 

HUBUNGI :- 


Untuk tempahan anda boleh melayari website kami iaitu www.klezcar.com untuk tempahan secara online, atau pun anda boleh mnghungi talian bebas toll 1 300 88 4040, 24 jam Selain itu anda juga boleh terus berurusan dengan kami melalui talian        019 782 0707 pada waktu pejabat. 

HARGA:- 
RM130 / 1 HARI 
RM250 / 2 HARI 
RM700 / 7 HARI
RM1900 / 30 HARI

(sila tekan link whatsapp di bawah)
http://keretasewaklezcar.wasap.my/ 


No comments:

Post a Comment