Monday, 15 August 2016

Kereta Sewa Shah Alam

Perkhidmatan Kereta Sewa Shah Alam 


Salam sejahtera buat semua, kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa Shah Alam dan kawasan sekitarnya. Bagi mereka yang memerlukan perkhidmatan kereta sewa Shah Alam, anda bolehlah mendapatkan perkhidmatan kami. 

Kami menawarkan pelbagai jenis kereta sewa pandu sendiri buat semua warga Shah Alam dan kawasan sekitarnya. Anda boleh pilih jenis kereta mengikut kesesuaian anda sendiri. Antara jenis kereta sewa yang disediakan oleh Kereta Sewa Shah Alam adalah seperti berikut:-
  1. Van Toyota Hiace
  2. Mpv Toyota Innova
  3. Mpv Toyota Avanza
  4. Mpv Proton Exora
  5. Mpv Perodua Alza
  6. Sedan Nissan Almera
  7. Perodua Myvi
  8. Perodua Axia
  9. Perodua Viva
sewa mpv innova shah alam 


kereta sewa myvi shah alam 

Bagi mendapatkan perkhidmatan kereta sewa Shah Alam, ataupun sebarang pertanyaan anda bolehlah menghubungi kami di talian berikut :- 

1 300 88 4040 (24jam) 

019 782 0707 (waktu pejabat)

sewa van shah alam

kereta sewa axia shah alam 

Harga kereta sewa Shah Alam adalah tertakluk kepada jenis kereta dan tempoh sewa. Semakin lama anda menyewa dengan kami, maka harga sewa semakin menjimatkan. Untuk maklumat lanjut berkenaan harga Kereta Sewa Shah Alam, anda boleh rujuk dengan klik senarai harga. 

Akhir kata, kami dari pihak Kereta Sewa Shah Alam mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua warga penduduk Shah Alam kerana menggunakan perkhidmatan kami. 


No comments:

Post a Comment