Saturday, 10 October 2015

Kereta Sewa Subang Airport

Perkhidmatan Sewa Kereta di Airport Subang 


Selamat datang kami ucapkan ke Lapangan Terbang Subang atau juga dikenali sebagai Subang Airport.

Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri kepada semua pengguna - pengguna yang tiba di Lapangan Terbang Subang Airport. Pelbagai jenis kereta sewa kami sediakan seperti kereta sewa Mpv, kereta sewa sedan, kereta sewa kompak, Van sewa, dan lain-lain lagi. Anda boleh rujuk senarai kereta sewa kami disini. Senarai Kereta Sewa

Kami menyediakan pelbagai jenis kenderaan kereta sewa di Airport Subang, antaranya adalah seperti:-
sewa alza di subang airport
  1. Perodua Viva Elite - 
  2. Perodua Myvi
  3. Perodua Alza
  4. Nissan Almera
  5. Nissan Sentra
  6. Proton Exora
  7. Toyota Innova 
  8. Toyota Hiace. 
Harga kereta sewa Subang Airport adalah tertakluk kepada jenis kereta dan tempoh berapa lama anda menyewa. Untuk menyemak kadar harga kereta sewa di Subang Airport sila klik disini.
kereta sewa subang airport

Bagi yang ingin mendapatkan perkhidmatan Kereta Sewa Subang di Subang Airport, anda boleh menguhungi kami di talian untuk tempahan.

019 782 0707 (office hour)

1-300-88-4040 (24hours) 

Sila buat tempahan awal bagi melancarkan perjalanan anda. Anda dinasihatkan supaya membuat tempahan sebelum berlepas dari destinasi asal, supaya kami boleh bersedia di Subang Airport terlebih awal.   

kereta sewa subang airport

kereta sewa myvi di subang airport
Akhir kata, kami mengucapkan terima kasih kepada semua pengguna - pengguna kereta sewa Subang Airport kerana telah memilih perkhidmatan kami. Kepuasan anda kebanggaan kami.

No comments:

Post a Comment